Småföretagare se hit – vi är en pålitlig leverantör av hemsidor

En hemsida kan bli en dyr historia hos fel leverantör – hos oss kan du känna dig trygg med att vi levererar en hemsida som uppfyller dina krav och behov, samtidigt som det görs till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi har skapat skapat mängder av högkvalitativa webbplatser åt småföretagare. Hör av dig till oss för en kostnadsfri prisuppgift.

– Jag är otroligt nöjd över hur snabbt och smidigt det var att bygga upp min företagssida. Jag är mer än nöjd!

Olov Alderholm, cybersecurityconsulting.se

– Snabb feedback, proffsigt bemötande och en väldigt snygg och funktionell hemsida

Niklas, Ljudisoleringsexperten.se

– Jimmy har gjort ett kanonjobb med vår hemsida!

Lars, MBprojekt.se

– Hemsidan blev bättre än förväntan. Tack för ett smidigt och professionellt samarbete.

Peter Thelin, Förlagsystem

Urval av företag som vi har hjälp med närvaron på nätet

En hemsida till fast pris

Vi tar fram en modern och användarvänlig hemsida som har en lång livslängd. Din hemsida görs med världens mest använda CMS för att bygga hemsidor, WordPress.

Driver du ett mindre företag så har du kanske inte behov av en jättestor hemsida. För oss är det lättare att ge ett fast pris på en mindre sida eftersom vi på förhand vet ganska exakt hur lång tid det tar att ta fram en hemsida, beroende på vad den ska innehålla. Därför kan vi ge dig som småföretagre som efterfråga en mindre hemsida, ett fast pris. Ofta handlar det om hemsidor med en startsida och omkring 2-6 undersidor.

Vår erfarenhet är efter att ha skapat ett stort antal hemsidor till småföretag är att man ofta efterfrågan en mindre välgjort hemsida som uppfyller behov som att informera om tjänster, presentera företaget, där det finns enkla kontaktvägar, där man kan fånga upp potentiella kunder, där det är enkelt att kontakta via ett klick på telefonnumret eller mejladressen med mera.

Fast pris

Det är alltid skönt att veta vad det kostar och vi kan göra hemsidor till ett fast pris. För större projekt ges ett prisintervall beroende på vilken funktionalitet hemsidan ska ha, antal sidor med mera.

WordPress

Vi bygger sajter i världens populäraste CMS, WordPress. Ett tryggt och stabilt system som står sig väl i framtiden.

Vi hjälper dig, var du än befinner dig

Vi finns i Taberg, utanför Jönköping men tar uppdrag från kunder över hela Sverige

Vi snabbt på mejlen och kommunicerar smidigt över datorn, telefon eller videosamtal. Du väljer detta sätt som passar dig bäst och vi anpassar oss. Det absolut viktigaste för oss i uppdraget är att du som kund blir nöjd och att slutresultatet blir bra.

Annonsera lokalt efter nya kunder

Vill du nå ut till fler kunder inom ditt geografiska område. Vi jobbar med digital marknadsföring och kan hjälpa dig att få fler kundkontakter genom effektiv digital annonsering. Vi är experter på sökordsannonsering via Google och hjälper dig gärna oavsett om du vill testa på att köpa sökord lokalt i din ort eller över hela Sverige.

Vi kan även presentera en lista på exakt vilka söktermer som du köper. Du bestämmer hur mycket eller lite du vill lägga. Den här typen av annonsering innebär låga trösklar och låga risker för dig som företagare. Du kan prova dig fram för att se om du får tillbaka din investering.

Hur vet jag att mina nya kundkontakter kommer via annonseringen?

Vi sätter upp regler för konvertering på din hemsida och kan sedan spåra hela processen från sökning på Google, klick på annonsen, till att de landar på de hemsida och till ett eventuellt avslut på hemsida. Det kan vara att besökaren fyller i ett formulär, beställer en tjänst, skickar en offertförfrågan och därtill liknande händelser på din webbsida. På så sätt har du exakt kolla på vilka söktermer som leder till en kontakt eller avslut på din hemsida.