Behöver du en ny hemsida till ditt företag?

Är det dags att skaffa en ny hemsida till företaget? Har den gamla gått ur tiden? Det går snabbt i den digitala världen och en hemsida som har några år på nacken kan snabbt kännas gammal.

Fler söker dessutom på nätet efter varor och tjänster än förr och samtidigt söker man med flera enheter vid fler tillfällen. Allt detta ställer större krav på hemsida.

Kunder förväntar sig också att snabbt hitta det de söker på nätet och om din webbplats inte levererar svaren så är chansen stor att kunder tittar vidare hos konkurrenten.

Vi har skapat skapat mängder av högkvalitativa webbplatser åt företag. Hör av dig till oss för en kostnadsfri prisuppgift.

Urval av företag som vi har hjälp med närvaron på nätet

En modern hemsida med lång livslängd

Vi tar fram en modern och användarvänlig hemsida som har en lång livslängd. Din hemsida görs med världens mest använda CMS för att bygga hemsidor, WordPress.

I bakgrunden finns en kraftfull sidbyggare med ett gränssnitt som gör att du själv kan uppdatera saker på din hemsida beroende på ditt intresse. Enklare saker som texter klarar alla att uppdatera utan problem.

Fast pris

Det är alltid skönt att veta vad det kostar och vi kan göra hemsidor till ett fast pris. För större projekt ges ett prisintervall beroende på vilken funktionalitet hemsidan ska ha, antal sidor med mera.

Responsiv, mobilanpassad hemsida

En mobilanpassad hemsida innebär att hemsidan anpassar sig efter den mobila skärmen som är mindre än en datorskärm. På en dator kan man t.ex. ha tre block på samma rad men på mobilen blir då samma block istället placerade på en rad. Det finns så klart undantag t.ex. om man använder tabeller för att få in mkt information men i stora drag så anpassar sig hemsidan sömnlöst till mobilen.

Uppdatera själv

Alla med grundläggande datorvana kan göra enklare uppdateringar som att ändra texter eller lägga till textavsnitt. För den som vill sig mer så finns möjligheten att göra flera ändringar på egen hand, som att bygga nya sidor med mera.

Få fler kunder med Digital marknadsföring

Behöver du hjälp med mer än att ta fram en ny hemsida? Vi jobbar med digital marknadsföring och kan hjälpa dig att få fler kundkontakter genom effektiv digital annonsering. Vi är experter på sökordsannonsering via Google och hjälper dig gärna oavsett om du vill testa på att köpa sökord lokalt i din ort eller över hela Sverige. Vi sätter upp regler för konvertering på din hemsida och kan sedan spåra hela processen från sökning på Google till att de landar på de hemsida och till ett eventuellt avslut på hemsida. Det kan vara att besökaren fyller i ett formulär, beställer en tjänst, skickar en offertförfrågan och därtill liknande händelser på din webbsida.

Du bestämmer budget och vi ser till så att du inte betalar för mycket för dina annonser.

WordPress

Vi bygger sajter i världens populäraste CMS, WordPress. Ett tryggt och stabilt system som står sig väl i framtiden.

Vi hjälper dig, var du än befinner dig

Vi finns i Taberg, utanför Jönköping men tar uppdrag från kunder över hela Sverige

Vi snabbt på mejlen och kommunicerar smidigt över datorn, telefon eller videosamtal. Du väljer detta sätt som passar dig bäst och vi anpassar oss. Det absolut viktigaste för oss i uppdraget är att du som kund blir nöjd och att slutresultatet blir bra.